Hmm, det verkar som om varan är såld

Motviktstruck-4hj Still RX60-20

motviktstruck-4hj Still RX60-20

Kontakta försäljaren

Sekretess
  • Specifikationer
  • Beskrivning
Specifikationer
Allmän information
MärkeSTILL
ModelStill RX60-20
ID F6087
Tillverkningsår2009
Drifttimmar16002 h
Lyftkapacitet2000 kg
Lyfthöjd3120 mm
Bygghöjd2160 mm
Stativtypsimplex
Motor
BränsletypElektro
MotorSIN CARGADOR
Batteriunbekannt
Chassi
Framhjulunbekannt
Bakhjulunbekannt
Beskrivning

Vårt mål är att förse kunderna med pålitliga Still RX60-20 motviktstruck-4hj som kompletterar deras transportbehov på vägen.

Detta fordon tillverkades 2009. Enheten är tillgänglig i Spanien. De viktigaste tekniska detaljerna är följande. Motoregenskaper: bränsletyp: Elektro, motor: SIN CARGADOR, batteri: unbekannt. Chassisystemet är enligt nedan: framhjul: unbekannt, bakhjul: unbekannt. Mängden maskintid: 16002 h.

Sök i inventariet med Still RX60-20 motviktstruck-4hj för att hitta lönsamma erbjudanden från väl betrodd återförsäljare.


t1 test archive

Tillades till favoriter
Genom att klicka på någon länk på denna sida bekräftar du ditt samtycke och tillstånd att behandla dina personuppgifter, inklusive användningen av cookies och annan spårningsteknik. Det är implementerat för att förbättra och personifiera din erfarenhet på denna webbplats, andra våra webbplatser och webbplatser för tredjepartsannonsörer som samarbetar med oss. Våra partners kan också lagra cookies på din enhet eller använda liknande teknik för att samla in och behandla personuppgifterna. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.